WALNE ZEBRANIE SPRAWOZDAWCZE DELEGATÓW WSS 11.IX.2020

W związku z obecną sytuacją w kraju, wywołaną chorobą COVID-19, zakazem organizowania zgromadzeń, spotkań i zebrań niezależnie od ich rodzaju oraz wprowadzeniu nowych terminów, w tym:

• składania sprawozdania finansowego – do 30 września 2020 roku (Rozporządzenie Ministra Finansów z dnia 31 marca 2020 r. w sprawie określenia innych terminów wypełniania obowiązków w zakresie ewidencji oraz w zakresie sporządzenia, zatwierdzenia, udostępnienia i przekazania do właściwego rejestru, jednostki lub organu sprawozdań lub informacji),
  • zamieszczenia sprawozdania merytorycznego z działalności jednostki na stronie MPiPS do 15 października 2020 roku (Rozporządzenie Przewodniczącego Komitetu do spraw Pożytku Publicznego w sprawie określenia innego terminu w zakresie zamieszczenia sprawozdania merytorycznego z działalności i sprawozdania finansowego w roku 2020),

informujemy, że Zarząd Wielkopolskiego Stowarzyszenia Sportowego, w wyniku ostatniego głosowania określił termin Walnego Zebrania Sprawozdawczego Delegatów na dzień 11 września 2020 roku. Materiały do Klubów i Wielkopolskich Związków Sportowych zostaną przesłane w terminie późniejszym.